Atos scoort nominatie met OneCloud

Computable Awards 2021, categorie IaaS & PaaS

Atos heeft Atos OneCloud gelanceerd. Dit is een initiatief om de migratie van klanten naar de cloud te begeleiden door het aanbod van diensten en sectorspecifieke toepassingen te bundelen in een one-stop-shop. Atos OneCloud stelt organisaties in staat hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en het moderniseren van it-toepassingen door deze flexibeler, mobieler, meer data-gedreven en klantgerichter te maken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Atos OneCloud te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Atos OneCloud helpt klanten hun bedrijfsresultaten te verbeteren en deze goed af te stemmen op hun sector, om zo op marktontwikkelingen te kunnen anticiperen en het volwassenheidsniveau van de cloud te verhogen. Dit kan zowel een zowel fundamenteel, strategisch als transformationeel karakter hebben. Atos OneCloud is ontworpen op basis van een modulaire aanpak, zodat klanten hun volledige it-landschap rechtstreeks kunnen migreren naar de cloud of dit per bedrijfsonderdeel kunnen opbouwen.

Atos biedt bestaande en nieuwe klanten de mogelijkheid om hun gepersonaliseerde ‘Your Atos OneCloud Plan’ in slechts negentig dagen te realiseren. Samen met Atos zullen zij op maat gesneden business cases ontwikkelen. Daarnaast bouwen zij aan een sectorspecifieke cloud-referentiearchitectuur en een routekaart voor applicaties, data en de modernisering van de infrastructuur.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.