Boomi scoort nominatie met Kubernetes Molecule

Computable Awards 2021, categorie IaaS & PaaS

Boomi, onderdeel van Dell en leverancier van cloudgebaseerde integration-platform-as-a-service-diensten (ipaas), is een nauwere samenwerking aangegaan met Amazon Web Services (AWS). Boomi, een AWS Technology Partner, lanceert Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start om klanten op AWS te helpen met moderne en eenvoudige grootzakelijke data-integraties. Daarnaast heeft Boomi zich aangesloten bij het AWS Public Sector Partner Program, om hun focus op overheid, onderwijs en de non-profit sector te versterken. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Boomi van Dell te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Boomi ontwikkelt in van samenwerking met AWS kant-en-klare oplossingen waarmee klanten sneller applicatie- en event-gestuurde data-integraties kunnen bouwen op het Boomi-platform. Boomi Kubernetes Molecule voor AWS Quick Start stelt klanten in staat veel sneller een Boomi Molecule te lanceren op Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS). De Kubernetes Molecule is een aanvulling op het in 2019 gelanceerde Boomi Molecule voor AWS Quick Start. Door honderden processen  terug te brengen tot slechts enkele simpele stappen, is het mogelijk een Boomi Molecule binnen een uur uit te rollen. Klanten hebben het voordeel van de schaalbaarheid van een Boomi Molecule op Amazon EKS, terwijl ze tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de beschikbare referentiearchitecturen en implementatiehandleidingen.

Door deel te nemen aan het AWS Public Sector Partner Program helpt Boomi overheidsinstellingen hun applicaties en it te moderniseren en transformeren, zodat ze burgers en de maatschappij via AWS beter van dienst kunnen zijn. Deelname aan het programma helpt organisaties in het hoger onderwijs ook bij het verbeteren van de weerbaarheid, leren op afstand en herintreding op campussen. Boomi is nu erkend als Authority to Operate (ATO) op AWS Partner. ATO op AWS biedt standaarden op het gebied van beveiliging, autorisatie en monitoring van clouddiensten en -producten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-08T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.