Samenwerking met Spie bezorgt Incooling nominatie

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Technisch dienstverlener Spie is een partnerschap aangegaan met Incooling. Incooling levert deep tech innovaties waardoor datacenters veel energiezuiniger en milieuvriendelijker worden. Samen met Incooling zal Spie deze innovaties in datacenters in Nederland introduceren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Incooling te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Incooling heeft een geïntegreerde koeloplossing ontwikkeld die gericht is op het verhogen van de computerprestaties van servers. Hun oplossing voor faseverandering van de koeling verwijdert de warmte direct bij de bron, wat resulteert in maximale prestaties van de server en een lager energieverbruik. Spie en Incooling ontmoetten elkaar op de High Tech Campus in Eindhoven waar Spie datacenteroplossingen levert en onderhoud doet bij verschillende klanten.

Spie bood al verschillende koeloplossingen voor datacenteromgevingen. De innovatie van Incooling is een uitstekende aanvulling op het brede portfolio van de huidige Spie-oplossingen. Spie-klanten gaan hiermee energie en kosten besparen. De datacenterbranche verandert snel, waardoor nieuwe uitdagingen ontstaan en de druk om te innoveren toeneemt. De samenwerking met Spie zorgt voor een snelle implementatie van nieuwe technologie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.