Intel scoort nominatie met 50 nieuwe processoren

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Intel heeft meer dan vijftig processoren geïntroduceerd. Dit resulteert in meer dan vijfhonderd nieuwe ontwerpen voor laptops en desktops die in 2021 op de markt komen. De processors zijn voor zakelijke, mobiele, onderwijs- en gaming-computerplatformen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Intel te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Intel introduceerde de processoren binnen de elfde generatie van het Core vPro-platform en het Intel Evo vPro-platform. De processoren hebben uitgebreide hardware-gebaseerde beveiliging mee gekregen. De nieuwste N-serie 10-nanometer Intel Pentium Silver- en Intel Celeron-processoren bieden een balans tussen prestaties, media en samenwerking voor onderwijssystemen. De nieuwe lijn van 11th Gen Intel Core H-series mobiele processoren voor gamingplatforms moeten juist weer een balans bieden tussen mobiliteit en gaming.

In de loop van 2021 volgt de rest van de nieuwe processoren. Zo komen nog de elfde generatie Intel Core S-series desktopprocessoren op de markt die bekend staan onder de codenaam ‘Rocket Lake-S’. Ook volgt nog een volgende generatie processors die momenteel nog bekend staan onder de codenaam ‘Alder Lake’.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.