Panduit scoort nominatie met glasvezelconnector

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Juichen

Panduit heeft de 400G CS connector voor 200G/400G applicaties in datacenters geïntroduceerd. Deze volgende generatie glasvezelconnector helpt de capaciteit van datacenters te optimaliseren voor hoge snelheid toepassingen. Dankzij de compacte vormgeving is Panduit’s 400G CS connector met een hoge dichtheid te installeren en vergroot deze de flexibiliteit en efficiency van rackindelingen. De connector is ook geschikt voor implementaties van 25G-200G. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Panduit te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Complexe applicaties voor onder andere artificial intelligence, machine learning en deep learning vragen om meer datacapaciteit en een hogere dichtheid van de rackaansluitingen in datacenters. Panduit’s CS connector maakt in combinatie met de HD Flex Cabling een 50 procent grotere poortdichtheid per rackunit mogelijk en een dubbele dichtheid voor QSFD-DD en OSFP transceivers, in vergelijking met oplossingen gebaseerd op LC-connectoren.

Kabelmanagement in racks met universele kabels vermindert de congestie in goten en de push/pull-functie van de CS connector vereenvoudigt de toegang bij toepassingen met een hoge dichtheid, zonder aangrenzende aansluitingen te verstoren. Met oplossingen gebaseerd op CS-connectoren is het mogelijk 216 aansluitingen te installeren, in vergelijking met 144 bij gebruik van LC-connectoren. CS-connectoren helpen daarom de ‘connectivity footprint’ in hyperschaalbare, multi-tenant en grote datacenters aanzienlijk te verlagen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.