Sato krijgt nominatie voor PV4 mobiele printer

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Winnaar juichen

Sato heeft zijn reeks etiketteringsoplossingen uitgebreid met de lancering van zijn nieuwe PV4 mobiele printer. Dit is een mobiele printer van de volgende generatie die gebruikers een verbeterde efficiëntie in de toeleveringsketens moet bieden. Sato heeft deze printer ontworpen voor diverse ‘on-the-go’-werkzaamheden. De printer is geschikt voor een groot aantal toepassingen waarbij prestaties en precisie van cruciaal belang zijn, zoals in de logistiek en in distributiecentra. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Sato te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Binnen de transport- en logistieke sector kunnen de kleinste operationele fouten een grote impact hebben op de levertijden. Voor deze en vele andere sectoren is het van groot belang dat de gebruikte etiketten en de bijbehorende printsystemen van hoge kwaliteit zijn, omdat fouten kunnen leiden tot een verminderde klanttevredenheid. De PV4 is een kwalitatief hoogwaardige oplossing en de printer biedt professionals bovendien efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid binnen een groot aantal sectoren.

Deze nieuwste printer is licht van gewicht, robuust en compact, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De printer biedt meerdere print-interfaces voor het hoogwaardig, snel en kosteneffectief printen binnen verschillende situaties. De PV4 biedt gebruikers afdruksnelheden tot 127 mm/s (5 ips) en kan printen met een resolutie van 8 dots/mm (203 dpi), zodat labels van de hoogste kwaliteit snel kunnen worden geprint. De oplossing bevat ook ingebouwde emulatiesoftware, waardoor de printer naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande workflows zonder dat de activiteiten of de productiviteit wordt verstoord.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.