VMware scoort met updates voor vSphere 7 en vSAN 7

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Juichen

VMware heeft nieuwe releases uitgebracht van vSphere 7 en vSAN 7. Hiermee kunnen it-teams nieuwe en bestaande applicaties ondersteunen met een infrastructuur die developer- en ai-ready is, die zonder compromissen schaalbaar is, die de infrastructuur- en databeveiliging een boost geeft en de bedrijfsvoering vereenvoudigt. De portfolio-updates helpen klanten hun applicaties en infrastructuur te moderniseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om VMware te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Infrastructuurbeheerders maken zich sterk om uitdagende, nieuwe gecontaineriseerde applicaties, zoals geavanceerde ai-workloads, te ondersteunen zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging. Via de samenwerking met Nvidia helpt VMware de vSphere-administrators om hun invloed uit te breiden van traditionele gevirtualiseerde apps naar nieuwe enterprise ai-omgevingen, naar high-capacity HCI use cases met HCI Mesh van vSAN, en naar beveiligingsgevoelige containerized workloads die kunnen profiteren van de SEV-ES beveiligingsfunctie in AMD EPYC-processors. Met deze nieuwe mogelijkheden kan de infrastructuur probleemloos inspelen op het hoge tempo waarin applicaties veranderen.

VMware en Nvidia breiden hun samenwerking uit en gaan een ai-ready enterprise-platform leveren. Dit combineert de compute virtualisatiesoftware van VMware vSphere met Nvidia AI Enterprise-suite. Deze softwaresuite is geoptimaliseerd voor, gecertificeerd voor en ondersteunt VMware vSphere. Met de suite kunnen klanten ai snel in productie implementeren, beheren en schalen. Door de samenwerking tussen Nvidia en VMware kunnen it-professionals nu de businessteams in hun bedrijf ondersteunen met betrouwbare ai-tools binnen hun hybride cloudinfrastructuur.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.