Cryptshare en Spryng scoren met sms-koppeling

Computable Awards 2021, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
Encryptie

Sms-gatewayprovider Spryng en Cryptshare, maker van versleutelde communicatie-oplossingen, zijn technologisch gaan samenwerken. Door de sms-gateway te verbinden met Cryptshare kunnen wachtwoorden voor versleutelde e-mails en bestanden op een gebruiksvriendelijke manier via sms worden verzonden. Beide bedrijven zijn ISO 27001 gecertificeerd en stellen hoge eisen aan de beveiliging van persoonsgegevens. De samenwerking op basis van gecertificeerde veiligheidsnormen schept vertrouwen, met name in specifieke industrieën zoals de medische technologie of de publieke sector. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Cryptshare en Spryng samen te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Cryptshare ontwikkelt software-oplossingen voor het optimaliseren en beveiligen van e-mailverkeer, belangrijke gegevensoverdracht en de uitwisseling van grote bestanden. Een snel en betrouwbaar sms-platform is belangrijk voor de uitwisseling van wachtwoorden bij het versturen van gecodeerde berichten en bestanden. Spryngs sms-gateway biedt snelheid en betrouwbaarheid voor het verzenden van dergelijke sms-berichten. Dankzij de sms-gateway van Spryng kan een wachtwoord binnen enkele seconden worden afgeleverd zonder dat de gebruiker zich daar zorgen over hoeft te maken.

Informatie en gegevens behoren vandaag de dag tot het meest waardevolle bezit van bedrijven. Zowel Cryptshare als Spryng zijn gecertificeerd volgens de wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging ISO 27001. Deze certificering geeft de bevestiging aan de klanten dat alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om de veiligheid van hun gegevens, tijdens het transport en zonder onderbreking, te garanderen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.