Mimecast scoort nominatie met api-ecosysteem

Computable Awards 2021, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
Security API beveiliging

Mimecast is al jaren bezig met het uitbreiden van zijn api-ecosysteem. Sinds kort biedt Mimecast zestig integraties met technologiepartners zoals CrowdStrike, IBM Security, Netskope, Palo Alto Networks, Rapid7, ServiceNow en Splunk. Ruim de helft van de enterpriseklanten van Mimecast maakt gebruik van een of meerdere kant- en klare integraties, soms zelfs wel vijf. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Mimecast te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Er zijn talloze puntoplossingen voor security op de markt, veelal gericht op specifieke securityuitdagingen. Grote bedrijven gebruiken gemiddeld 75 securitytools. Zonder integraties is het moeilijk om zo’n complex ecosysteem efficiënt te beheren en werken de oplossingen niet goed met elkaar samen. Api-integraties nemen deze complexiteit grotendeels weg. Deze koppelingen zorgen ervoor dat dreigingsinformatie vanuit verschillende systemen samenkomt en er minder dashboards nodig zijn. Dit geeft organisaties meer overzicht en een beter inzicht in het dreigingslandschap.

Mimecast wil klanten helpen bij het vereenvoudigen en verbeteren van hun algehele security. Het bedrijf zet daarom zwaar in op samenwerking met andere securityleveranciers en ontwikkelt api-koppelingen met hun oplossingen. Dit is niet alleen in het belang van de klant, maar ook van de deelnemende securitypartijen. Zij presenteren hiermee een alternatief voor Microsoft. Veel bedrijven kiezen namelijk voor de Microsoft-suite vanwege het gebruiksgemak en het centraliseerde beheer. Met een uitgebreid api-ecosysteem kunnen securityleveranciers hetzelfde gemak bieden, maar dan met een superieure beveiliging.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.