Snyk scoort met developer-first benadering

Computable Awards 2021, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
DevSecOps

Nu enterprises de digitale transformatie omarmen en cloud native-technologieën gebruiken, stijgen de zorgen met betrekking tot security. Met de verschuiving om cloud native-applicaties te bouwen, is ook de rol van de ontwikkelaars geëvolueerd. Zo heeft de ontwikkelaar een grotere autoriteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor security. Om vandaag de dag succesvol te zijn, hebben ontwikkelaars cloud native-securityoplossingen nodig die hen eigenaar maken van security en hen helpen security in de gehele applicatie in te bouwen. Dat is precies wat Snyk biedt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Snyk te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

Snyk heeft een developer-first benadering die technologiegedreven bedrijven helpt met het schalen van hun security in de snelle digitaal getransformeerde wereld. Snyk gelooft dat het beveiligen van wat al is gebouwd niet schaalbaar is, waardoor het belangrijk is om ontwikkelaars te helpen continu hun eigen werk te laten beveiligen in lijn met het iteratieve DevOps-proces. Het bedrijf geloof sterkt dat de verantwoordelijkheid van security moet liggen bij de ontwikkelaar, waarbij het applicatiesecurityteam een adviserende, ondersteunende en governance-rol heeft om het model op te schalen. Vergelijkbaar met de manier waarop Ops in DevOps is geëvolueerd naar DevSecOps.

Het applicatieontwikkeling- en implementatieproces is veranderd om sneller en vaker implementaties uit te voeren. Dit resulteert ook in een verandering van de code waaruit applicaties bestaan - steeds meer vertrouwend op een verzameling van open source code, propietary code, containers (zoals Docker of Kubernetes) en infrastructure as code. Als we kijken naar de security van deze applicaties, vormen deze veranderingen een specifieke uitdaging waarvoor een unieke oplossing nodig is en dat is waar Snyks Cloud Native Application Security-platform voor is gemaakt. Het is een developer-first-oplossing die er voor zorgt dat de hele cloud native-applicatie snel en veilig wordt gebouwd in een DevOps-omgeving.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.