Zscaler scoort nominatie met Cloud Protection

Computable Awards 2021, categorie Security & Digital Forensics

Dit artikel delen:
Cloudsecurity

Zscaler heeft Cloud Protection aangekondigd, een uitgebreid portfolio dat de bescherming van workloads in en tussen cloud-platformen vereenvoudigt en automatiseert. Deze nieuwe oplossing minimaliseert het aanvalsoppervlak en automatiseert wereldwijd securitybeleid in de multicloud-footprint van organisaties. Zscaler Cloud Protection breidt zero trust-beleid voor cloud-workloads uit en levert hoge prestaties en betrouwbaarheid voor veilige toegang tot het internet en private applicaties. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Zscaler te nomineren in de categorie Security & Digital Forensics.

De vier componenten van Zscaler Cloud Protection scherpen beveiliging aan terwijl zij digitale transformatie naar de cloud blijven versnellen. Zo zorgt het continu voor veilige configuratie en compliance van cloudplatformen. Daarnaast elimineert het laterale verplaatsing van bedreigingen met identity-based micro-segmenten. Ook simplificeert en beveiligt het app-to-app-connectiviteit in en tussen clouds. Tot slot biedt het veilige toegang tot cloudapplicaties zonder deze bloot te stellen aan het internet.

Zscaler Cloud Protection kan problemen, en de meeste andere security-uitdagingen omtrent de publieke cloud, automatisch identificeren en verhelpen. Zscaler Cloud Protection maakt, in tegenstelling tot het migreren van legacy datacenterbeveiliging naar de cloud, gebruik van automation, begrijpelijke beleidsregels op bedrijfsniveau en toegang met de minste bevoegdheden. Hierdoor wordt het aantal beleidsregels omtrent veiligheid met 90 procent verminderd en wordt 30 procent of meer aan kosten bespaard.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-10T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.