Enrise scoort als zelfsturend collectief

Computable Awards 2021, categorie Digital & E-commerce

Zelfsturend koers ontwikkeling

Enrise maakte vier jaar geleden de stap om het bedrijf te transformeren naar een zelfsturend collectief. Medewerkers van Enrise werken in teams zonder dat deze worden geleid door een centrale directie of managers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerksoftware voor het internet. Dit doen zij voor bedrijven als Dr. Oetker, Mobiliteitsfabriek, NCOI, DSW Zorgverzekeraar en de NS. De door Enrise gebouwde website van telecombedrijf Simpel is met een half miljoen stemmen de overall winnaar van de verkiezing ‘Website van het Jaar 2020’. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Enrise te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Enrise is het enige zelfsturend internetbureau van Nederland, waarbij het bedrijf anderen wil inspireren meer uit te gaan van vertrouwen. De zelfsturende teams van Enrise zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerksoftware voor het internet en vinden oplossingen bij complexe vraagstukken voor apps, e-commerce en andere technische webapplicaties. Het Amersfoortse bedrijf is de bouwer van de website van Simpel die de titel ‘Website van het Jaar 2020’ binnensleepte.

De site van Simpel.nl won de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Alle websites zijn beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. Enrise werd vooral geprezen voor het continu innoveren van de website in een traditionele markt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.