MCS scoort nominatie met iot-oplossing

Computable Awards 2021, categorie Digital & E-commerce

MCS heeft Private Connect SensDesk op de markt gebracht, een laagdrempelige iot-oplossing die organisaties de mogelijkheid biedt om realtime inzicht te hebben in hun processen. Het biedt organisaties een betrouwbare oplossing voor het op afstand monitoren en bewaken van onder andere temperatuur, luchtkwaliteit, waterlek- en bewegingsdetectie en apparatuur. De data wordt weergegeven in overzichtelijke dashboards en grafieken. Gebruikers kunnen in één oogopslag de data analyseren en alarmeringen beheren. Ook hebben zij de mogelijkheid om gecertificeerde periodieke rapporten per e-mail te ontvangen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om MCS te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

MCS biedt deze oplossing als een dienst aan organisaties voor een vast bedrag per maand. Het maandbedrag wordt berekend per gateway en niet per sensor. MCS levert de juiste sensor, hardware met connectiviteit, portal en support. Iot wordt vaak nog gezien als complex en dat weerhoudt mkb’ers er vaak van om de stap naar digitalisatie te zetten. Met Private Connect SensDesk wordt deze complexiteit weggenomen. Voor een slagerij kan deze oplossing bijvoorbeeld worden ingezet om de koelinstallaties te monitoren, om op kantoor CO2 en temperatuur te meten of in de horeca om waterlekken te detecteren. Hierbij zijn dashboards en alarmering inbegrepen.

Private Connect SensDesk is vooral geschikt voor onder andere de retailsector, openbare gebouwen zoals scholen en medische locaties, industriële omgevingen, magazijnen en de transportsector. MCS probeert sinds de oprichting in 1997 het dagelijks werk en leven van mensen makkelijker, veiliger en duurzamer te maken. Het ondersteunt met managed iot-oplossingen en veilige private netwerken in verschillende sectoren. Het biedt de benodigde hardware- en softwarecomponenten voor deze netwerken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.