Groei van Data Marketplace bezorgt Snowflake nominatie

Computable Awards 2021, categorie Digital & E-commerce

Data cloud

Snowflake heeft sinds april 2020 het aantal dataleveranciers op de Data Marketplace met meer dan 300 procent zien groeien. Duizenden organisaties gebruiken de kracht van de Data Cloud via Snowflake Data Marketplace om sneller goede insights te verkrijgen, met toegang tot data van open en commerciële externe data- en saas-leveranciers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Snowflake te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Snowflake Data Marketplace moderniseert het proces van het ontdekken, toegang krijgen en kopen van data, door datawetenschappers, -analisten en business intelligence-professionals toegang te geven tot live, direct bruikbare data. Door de veilige technologie voor het delen van data op het Snowflake-platform, hebben klanten geen dure en omslachtige data pipelines en -integraties nodig om toegang te krijgen tot de meest actuele data.

Snowflake Data Marketplace biedt niet alleen toegang tot data van externe dataleveranciers, maar stelt klanten ook in staat om veilig toegang te krijgen tot hun gegevens van veel saas-producten die ze al gebruiken, waardoor meer waarde wordt gerealiseerd vanuit het datanetwerk in de Data Cloud. Door de Snowflake Data Cloud is het mogelijk om het delen van data naadloos te laten verlopen waardoor een sterkere samenwerking tussen dataleveranciers en consumenten binnen elke industrie mogelijk is.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.