Succes met e-commerce scoort met videotrainingen

Computable Awards 2021, categorie Digital & E-commerce

Dit artikel delen:
E-commerce

Succes met e-commerce is een snel groeiende gratis e-commerce platform in Nederland. Het platform biedt vele e-commercevideotrainingen aan voor beginnende en ervaren spelers op de e-commercemarkt. Hierdoor faciliteert het platform ondernemers van alle niveaus om stappen te zetten binnen hun e-commerceprojecten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Succes met e-commerce te nomineren in de categorie Digital & E-commerce.

Er zijn opgenomen trainingen op het gebied van webwinkel marketing, verkopen op marktplaatsen, zoekmachinemarketing en meer. Gedurende 2021 zal er maandelijks een nieuwe gratis training verschijnen op het platform, uitgevoerd door verschillende specialisten. Wanneer partijen verder willen gaan dan zelf tot implementatie overgaan van de geleerde stof komt DGOC E-commerce Marketing om de hoek kijken voor de praktische ondersteuning van deze ondernemers.

Binnen de markt van e-commerce trainingen zijn veel aanbieders, maar bijna overal moet je betalen. De filosofie van Succes met e-commerce is dat alle kennis gratis beschikbaar zou moeten zijn en blijven en daarmee toegankelijk voor iedereen. Het grote verschil met andere aanbieders is dat het niet alleen om e-learnings gaat, maar dat er ook een community is waar de specialisten vragen in beantwoorden. De mate van activiteit hierin is nu nog niet spectaculair, maar met een groeiplan van vijfhonderd naar vijfduizend leden in 2021 zal dit snel veranderen. Het grootste onderscheidende vermogen is dat de materialen toegankelijk zijn gemaakt voor verschillende doelgroepen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-11T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.