Ictivity scoort met verlenging PSW-contract

Computable Awards 2021, categorie Service Integrator

Na een driejarige samenwerking heeft PSW met behulp van een externe adviseur de gewenste ict-dienstverlening getoetst aan de markt. Hieruit blijkt dat Ictivity en de Omnia Workspace, een veilige en gebruiksvriendelijke online werkplek, goed aansluiten op het toekomstperspectief van PSW. In 2016 gingen de twee bedrijven voor het eerst samen in zee. Op 1 november 2020 is de samenwerking verlengd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Ictivity te nomineren in de categorie Service Integrator.

Ictivity is verantwoordelijk voor het volledige it-beheer en -support van PSW. Daarbij staat innovatie centraal en werken beide organisaties structureel samen om de digitale transformatie steeds beter te laten aansluiten bij de behoeften van de PSW-medewerkers. Zo wordt de functionaliteit van het PSW-portaal rijker en krijgt een steeds prominentere rol in de digitale samenwerking en communicatie. Dit past bij de huidige tijdsgeest en de toekomst van werken in de zorg.

Aan het begin van de coronapandemie ging alle aandacht uit naar de ingebruikname van Microsoft Teams, waardoor dit binnen twee weken volledig was opgetuigd voor de ruim 1.200 medewerkers. De gesprekken over de samenwerking tussen PSW en Ictivity richtten zich al een ruime tijd niet meer op kwantitatieve kaders, zoals reactiesnelheid. Het is een open samenwerking. Zo sparren de partijen bijvoorbeeld samen over het intuïtiever maken van de werkplek van de gebruikers en de rol van ict in het optimaal beantwoorden van de hulpvraag van cliënten. De verandering van een sla naar een xla was daarin een passende stap.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.