myBrand scoort met begeleiding Ausnutria

Computable Awards 2021, categorie Service Integrator

De business van producent van baby- en kindervoeding Ausnutria zit al jaren in de lift. Een versnipperd it-landschap en dito processen over de diverse locaties is echter niet optimaal voor verdere groei. Standaardisering op het SAP ECC on Hana-platform moet daar verandering in brengen. SAP-partner myBrand begeleidt hen in dit traject. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om myBrand te nomineren in de categorie Service Integrator.

Om de snelle groei beter te ondersteunen, wilde het Nederlands-Chinese bedrijf Ausnutria standaardiseren op SAP. Die standaardisatie moet leiden tot harmonisatie van processen over alle locaties, een betere logistieke integratie en een sterk verbeterde geïntegreerde gegevensuitwisseling. Ausnutria produceert zijn hoogwaardige kindervoeding in vijf fabrieken in Nederland. Voorheen gebruikte het bedrijf verschillende, verouderde systemen voor de aansturing van de bedrijfsprocessen. Inmiddels is de livegang van SAP ERP achter de rug.

De overstap naar een gestandaardiseerd platform was voor Ausnutria veel meer dan een it-project. Met de komst van SAP veranderden ook de businessprocessen. Door de processen op iedere locatie zoveel mogelijk gelijktrekken, wordt er veel efficiënter samengewerkt. Ook kunnen er met SAP allerlei zaken worden geïntegreerd en gekoppeld, zoals op het gebied van logistiek en productie. Bovenal zorgt procesharmonisatie een belangrijke basis om te groeien. In myBrand vond Ausnutria een betrouwbare, kundige en ervaren partner die hen begeleid heeft met het project.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.