OGD scoort met cloudwerkplek bij HBR

Computable Awards 2021, categorie Service Integrator

Havenbedrijf Rotterdam (HBR) innoveert de digitale werkplek samen met OGD. OGD realiseert er samen met Microsoft een complete desktopomgeving. HBR is de eerste organisatie in een kritieke sector die voor Windows Virtual Desktop kiest. Met deze samenwerking gaat HBR alle medewerkers voorzien van een passende digitale werkplek. Het bedrijf beschikt zo altijd en overal over goede ict-ondersteuning voor zijn medewerkers. Daarmee legt OGD de basis voor HBR om op door te bouwen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om OGD te nomineren in de categorie Service Integrator.

De aanpak van OGD begint bij een solide basis. Het focuspunt hiervoor is de perfecte werkplek; vanuit hier kan een organisatie excelleren. Op basis van de gestelde bedrijfsdoelen van organisaties bouwt OGD vervolgens verder aan innovatie en transformatie. In dit hele proces stelt het de eindgebruiker centraal en richt het zich op goede ondersteuning. Zo realiseert het een combinatie van een stabiel fundament en een optimale klantervaring. Met deze aanpak ontstaan vaak langdurige samenwerkingen met klanten.

OGD staat daarbij dicht bij de klant. Hierdoor is het nauw verbonden met de klant om mee te schalen, af te schalen of extra te ondersteunen bij digitale transformatie. Die flexibiliteit bleek van grote waarde tijdens de covid-19-pandemie. Er was al een grote vraag naar digitalisering, maar door covid-19 nam deze een vlucht en werd de opschaling versneld ingevoerd. Hier kwam de cultuur van OGD, die zich kenmerkt door een servicegerichte instelling en behulpzaamheid, goed tot zijn recht.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.