Qualogy en TeamValue scoren met saas-applicatie

Computable Awards 2021, categorie Service Integrator

Handen

It-dienstverleners Qualogy uit Rijswijk en TeamValue uit Zwolle zijn een samenwerking aangegaan. Qualogy is gespecialiseerd in Oracle en Java, TeamValue inhet Microsoft Azure-platform. Bij de ontwikkeling van een nieuwe saas-applicatie hebben ze de verschillende technology stacks succesvol samengebracht. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Qualogy en TeamValue samen te nomineren in de categorie Service Integrator.

Aanleiding voor de samenwerking is de ontwikkeling van Generic Permit System (GPS): een nieuwe saas-applicatie voor het aanvragen, beheren en verstrekken van vergunningen door gemeenten. Deze cloudapplicatie vervangt bestaande on-premise applicaties. Qualogy en TeamValue ontwikkelden een routekaart om on-premise Java-applicaties gereed te maken voor een Microsoft Azure Cloud-distributie. Tegelijk wordt ook het beheer van applicaties anders aangepakt. Dit gebeurt niet meer op de klassieke manier, maar op basis van modern servicemanagement. Met een druk op de knop wordt een nieuwe release klaargezet, zonder downtime.

Qualogy en TeamValue zien het GPS-project als het bewijs dat de twee technology stacks goed samengaan. Het project is slechts één voorbeeld van hoe Java-applicaties aansluiten op het Microsoft Azure-platform. Organisaties die hun on-premise Java-applicaties naar de cloud willen brengen hebben baat bij de oplossing van Qualogy en TeamValue. Met de samenwerking doorbreken Qualogy en TeamValue oude patronen en maken ze optimaal gebruik van elkaars kennis over de verschillende technology stacks.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.