RoboRana scoort nominatie met ipa-strategie

Computable Awards 2021, categorie Service Integrator

RoboRana biedt als de eerste in Nederland en België een intelligent process automation-strategie aan waarin verschillende automatisatietechnieken vervat zitten in één platform. Hierdoor wordt end-to-end automatisatie mogelijk is. Dat neemt niet weg dat RoboRana ook bedrijven begeleidt die stap voor stap willen automatiseren en na verloop van tijd kunnen evolueren naar een end-to-end-verhaal, door bijvoorbeeld te starten met rpa en later de andere ipa-pijlers toe te voegen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om RoboRana te nomineren in de categorie Service Integrator.

Op die manier helpt RoboRana organisaties bij het transformeren van data-intensieve bedrijfsprocessen, het verminderen van handmatig werk en fouten, het minimaliseren van kosten en het verbeteren van de klantervaring. Een intelligent process automation-strategie bundelt verschillende automatisatietechnologieën (zoals het welbekende rpa) en maakt het zo mogelijk om menselijke capaciteiten te vergroten en uit te breiden. De verschillende technologieën vormen puzzelstukken die samengevoegd kunnen worden in één platform, een digital automation toolbox. De totaalaanpak met een ipa-strategie die RoboRana aanbiedt, is uniek in Nederland en België.

Een ipa-strategie stoelt op vier geconnecteerde pijlers: process insights, process intelligence, robotic process automation (rpa) en business process management (bpm). Process insights en process intelligence behoren tot het intelligence-luik waarbij de kansen van automatisatie en optimalisatie ontdekt kunnen worden. Anderzijds ontstaat de mogelijkheid om betere bedrijfsbeslissingen te nemen dankzij de gecombineerde kracht van rpa en ai-vaardigheden zoals machine learning, intelligent document processing), natural language processing en chatbots om betere beslissingen te kunnen maken. Ai-intelligentie wordt daarbij ingezet op data-, document- en conversational-vlak. Rpa en bpm behoren tot het automation-luik waarin rpa pure taakautomatisatie is en bpm zwaardere, uitgebreidere processen automatiseert.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.