Amazon Web Services scoort met gratis cloudscholing

Computable Awards 2021, categorie Opleiding & Training

Cloudeducatie

Amazon Web Services (AWS) helpt tegen 2025 29 miljoen mensen wereldwijd om hun technische vaardigheden te ontwikkelen met gratis training in cloud computing-vaardigheden. Als onderdeel van de inspanningen van AWS om het toekomstige personeelsbestand te blijven ondersteunen, investeren ze honderden miljoenen dollars om gratis cloud computing-vaardigheidstrainingen te bieden aan mensen uit alle lagen van de bevolking en alle kennisniveaus, in meer dan tweehonderd landen en gebieden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Amazon Web Services te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

Er zijn meerdere voorbeelden van wat AWS allemaal op scholingsvlak doet. Zo hebben ze hun bibliotheek met meer dan vijfhonderd gratis cursussen, interactieve labs en virtuele trainingssessies van een dag uitgebreid. Individuen die in hun eigen tempo willen leren over cloudtechnologie, hebben twee robuuste bronnen in AWS Training and Certification en AWS Educate. Dit is speciaal ontworpen voor personen die op zoek zijn naar fundamentele cloud computing-vaardigheden, tot doorgewinterde it-professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste technologieën.

Ook investeert AWS in gratis training om individuen te helpen AWS Certification te behalen. Het gaat hier om gratis digitale trainingen en examenvoorbereidingscursussen om mensen te helpen zich voor te bereiden op AWS Certifications, die technische expertise tonen in het werken met AWS. Ook heeft AWShet AWS re/Start-programma uitgebreid om mensen uit ondervertegenwoordigde gemeenschappen te helpen bij de overgang naar technische banen. Dit programma is een fulltime, twaalfweekse, impactvolle cursus die werklozen of mensen met weinig werk voorbereidt op een loopbaan in cloud computing en meer dan 90 procent van de afgestudeerden in contact brengt met mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken. Tot slot bestuurt AWS nieuwe trainingsprogramma’s. Het test trainingsinitiatieven, zoals het tweedaagse AWS Fiber Optic Fusion Splicing Certificate-programma en Amazon’s Machine Learning University, die een versnelde, gratis cursus biedt die is ontworpen om mensen de kans te geven om te leren en machine learning-concepten toe te passen om zakelijke problemen op te lossen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.