Ironhack scoort met slagings- en plaatsingspercentages

Computable Awards 2021, categorie Opleiding & Training

Ironhack organiseert bootcamps en trainingen op het gebied van web development, UX-/UI-design, data analytics en cybersecurity. Via remote learning en campuslocaties in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Madrid, Miami, Lissabon, Parijs, Mexico-Stad en São Paulo heeft Ironhack ruim achtduizend cursisten in staat gesteld om hun eigen loopbaan vorm te geven met behulp van technologie. Ironhack helpt bedrijven als Microsoft, Visa, Capgemini, Siemens en Santander met het wereldwijd aantrekken, opleiden en behouden van technisch toptalent. En dat met verbluffende slagings- en plaatsingspercentages. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Ironhack te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

Uit de studentenresultaten juli 2020 blijkt dat 89 procent van alle afgestudeerden binnen 180 dagen na voltooiing van hun studie een baan vond. Ironhack haalde in 2019 een slagingspercentage van 96 procent. Voor de campus van Amsterdam was het slagingspercentage 98 procent en vond 92 procent binnen 180 dagen een baan na het behalen van de studie bij Ironhack. De bootcamps zijn ontwikkeld om passief traditioneel onderwijs te vermijden. Het leren gaat via projecten waarin de theorie vanuit de lessen in de praktijk moet worden toegepast in real-life projecten die worden beoordeeld door het Education Team. De docenten van Ironhack zijn gekwalificeerde professionals met een brede ervaring, die de behoeften van de arbeidsmarkt begrijpen en weten hoe ze studenten zonder technische achtergrond moeten opleiden. Naast een fulltime en parttime bootcamp startte Ironhack in 2020 ook met een remote variant van zijn opleidingen.

Ironhack is gespecialiseerd in het lesgeven aan studenten met heel verschillende achtergronden. De opleidingen van Ironhack vereisen geen vooropleiding, wel moeten studenten van leren houden, gemotiveerd zijn en bereid om te werken. Ironhack toetst deze voorwaarden, Ironvalues genoemd, voorafgaand aan de opleiding in een persoonlijk intakegesprek en een online test. Een verplichte online vooropleiding zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde kennisniveau heeft bij de start van de opleiding. Ironhack ontfermt zich ook over de nazorg van zijn studenten. Nadat studenten hun studie succesvol hebben afgerond steekt Ironhack tijd om ervoor te zorgen dat de kersverse it’ers aan het werk mogen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.