RightBrains scoort met Digital Leadership-opleiding

Computable Awards 2021, categorie Opleiding & Training

Digital Leadership

Sinds 2010 creëert RightBrains initiatieven die bijdragen aan de zichtbaarheid en groei van het aantal vrouwen in it. Om de groei van RightBrains en de ontwikkeling van een match & mentoring-applicatie te kunnen financieren, heeft RightBrains een Digital Leadership-opleiding ontwikkeld om de doorstroom van vrouwelijke managers in het midden van hun carrière te bevorderen naar leidershapsposities. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om RightBrains te nomineren in de categorie Opleiding & Training.

Met deze opleiding op universitair niveau was RightBrains één van de eerste in Nederland. Met de opleiding worden twee vliegen in één klap geslagen, namelijk meer vrouwen met kennis van digitalisering en technologie op leiderschapsposities leidt tot meer diversiteit, innovatie en succes in de top, en meer vrouwelijke rolmodellen aan de top stimuleert de groei van het aantal jonge vrouwen in het werkveld.

Het Digital Leadership-programma richt zich op vrouwen met werkervaring. Het heeft een breed aanbod van onderwerpen om vrouwen een goede basis te geven en vertrouwen te geven op het gebied van digitale transformatie en technologie. De opleiding biedt een veilige omgeving, omdat in een kleine groep met soortgenoten modules worden gevolgd. Er is voldoende ruimte voor interactie, reflectie en discussie. Daarbij is er een divers aanbod van docenten die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied en die actief zijn voor bijvoorbeeld Nyenrode, TU Delft en Insead. Er is de keuzemogelijkheid/flexibiliteit om losse modules te volgen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.