BusinessCom scoort met My-Connect Cirrus

Computable Awards 2021, categorie Services

Dit artikel delen:
wi-fi

BusinessCom heeft My-Connect Cirrus gelanceerd, een nieuwe wifi-management as a service-propositie voor sd-wlan-omgevingen. De nieuwe My-Connect propositie biedt de mogelijkheid om een volledige zero-touch provisioned multi-site sd-wan-omgeving op te zetten en te beheren vanuit de cloud. Doordat My-Connect Cirrus een multi-tenant cloudmanager is, kan BusinessCom gemakkelijk op afstand support leveren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om BusinessCom My-Connect Cirrus te nomineren in de categorie Services.

My-Connect Cirrus is gebaseerd op OmniVista Cirrus van Alcatel-Lucent Enterprise. De netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise worden wereldwijd ingezet bij grote projecten waar een professioneel sd-wan-netwerk vereist wordt, maar kunnen ook ingezet worden bij kleinere kantooromgevingen in het mkb. Er zijn voor elke toepassing en bedrijfsgrootte wifi 5- of wifi 6-access points en switches beschikbaar, die vanuit de My-Connect Cirrus omgeving beheerd kunnen worden.

Met My-Connect Cirrus zijn alle professionele features direct beschikbaar, waaronder controllerless wifi, QoS, asset tracking (BLE), network topology, zero-touch provisioning, heatmapping met RF-planner, profile based security en meer. Binnen de multi tenant cloudmanager is het mogelijk om het dashboard volledig naar wens aan te passen. De gewenste widgets kunnen eenvoudig worden toegevoegd, zodat beheerders de gewenste gegevens kunnen visualiseren voor het live monitoren van het netwerk.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.