Colt scoort nominatie met Cloud SBC

Computable Awards 2021, categorie Services

Dit artikel delen:
Cloudservice

Colt Technology Services is met de spraakoplossing Cloud Session Border Controller (Cloud SBC) op de markt gekomen. De cloudgebasseerde dienst voorziet in direct routing as a service, zodat organisaties hun vaste telefoonlijn (PSTN) snel kunnen integreren met Microsoft Teams. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Colt Cloud SBC te nomineren in de categorie Services.

Colt Cloud SBC vereenvoudigt en versnelt de integratie van vaste telefoongesprekken met Microsoft Teams. Hiervoor hoeft geen hardware op locatie of in een datacenter te worden gehost en het geeft organisaties de mogelijkheid om direct routing voor Teams binnen enkele dagen in gebruik te nemen. Deze nieuwe cloudoplossing is ontwikkeld in samenwerking met AudioCodes, een leverancier van technologie voor spraaknetwerken. Cloud SBC vormt een uitbreiding op de Intelligent Communications-oplossing die Colt in 2019 op de markt bracht.

Organisaties kunnen met Cloud SBC profiteren van de enorme reikwijdte van het spraak- en datanetwerk van Colt, zowel on- als offline. De oplossing bundelt alle componenten die nodig zijn voor een geïntegreerde samenwerkingservaring, zodat organisaties alle functionaliteit kunnen afnemen op basis van één contract. De provisioning en ingebruikname nemen minder dan een week in beslag. Voor Cloud SBC gelden bovendien op verbruik gebaseerde tarieven. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen zo hun initiatieven voor digitale transformatie op gewenste maat inzetten.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.