Mollie scoort nominatie met Components

Computable Awards 2021, categorie Services

Dit artikel delen:
Payment

Mollie biedt met Mollie Components een volledig geoptimaliseerde check-out zonder redirect. Dit blijkt de conversie met gemiddeld 7 procent te verhogen. Mollie is daarin heel transparant en doet niet aan klant lock-in. Het is daardoor in hoog zijn uitgegroeid tot een pionier in de betaalindustrie. Inmiddels heeft het ruim honderdduizend klanten in heel Europa. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Mollie Components te nomineren in de categorie Services.

Mollie is een Europese payment service provider met een bijzondere filosofie: iedereen heeft het recht te groeien. Het bedrijf kijkt altijd naar wat het beste is: voor klanten en voor de eigen mensen. Hierdoor weet Mollie steeds opnieuw de grenzen te verleggen. Zelfs de kleinste verbetering kan immers een groot verschil maken. Of je nu een groot bedrijf runt of een startup: je klanten moeten moeiteloos kunnen betalen, waardoor Mollie kan groeien.

Mollie maakt complexe financiële diensten eenvoudig en toegankelijk. Dankzij de snelle setup ontvangt een bedrijf al binnen vijftien minuten zijn betalingen. En dat via alle gewenste lokale en internationale betaalmethoden. Deze korte boardingtijd heeft veel bedrijven in covid-tijd geholpen om versneld online te gaan. De tools en dienstverlening van Mollie helpen klanten om beter te concurreren in de markt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.