YoungOnes scoort met on-demand gig-community

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

YoungOnes creëert een nieuwe manier van werken waarbij ondernemerschap centraal staat. Het richt zich daarom op iedereen met een ondernemende mindset. Er zijn ruim één miljoen geregistreerde zzp’ers en YoungOnes probeert daarin twee werelden (de gig-economie en de platformeconomie) samen te laten vloeien. Zo is er een platform gecreëerd dat vraag en aanbod van flexibel werk op een slimme manier samenbrengt, zonder tussenpersoon. Hiermee helpt YoungOnes mensen om volledig in controle te zijn over hun eigen succes. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om YoungOnes te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

De on-demand gig-community van YoungOnes helpt jongeren bij het vinden van de baan die bij hen past. Bedrijven kunnen via een platform toffe klussen aanbieden. Vervolgens kunnen jongeren via een mobiele app aangeven dat zij deze klussen willen uitvoeren. Met het werk in hun broekzak beslist een freelancer zelf waar en wanneer hij wil werken. De user experience en snelheid bij het gebruik van de app is hierbij van grote waarde. Door middel van push-notificaties zijn freelancers altijd op de hoogte en stellen zij zelf hun baan samen.

In maart 2018 ging een eerste testversie live, begin 2019 volgde de officiële release. In 2019 werd er een groei van duizend procent gerealiseerd ten opzichte van 2018: van 5 ton omzet naar 5,5 miljoen. Ondanks corona heeft YoungOnes in 2020 weten te presteren en wist het 50 procent te groeien. Inmiddels heeft YoungOnes 145.000 matches tussen opdrachtgevers en freelancers mogelijk gemaakt. Ruim 2,5 jaar nadat het platform live is gegaan, werken er nu 23 vaste medewerkers bij YoungOnes.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.