EVBox Group scoort met elektrische laadpalen

Computable Awards 2021, categorie Duurzaamheid & MVO

Laadpaal laadpalen elektrisch rijden elektrische auto

EVBox Group biedt flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Het maakt maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk door het proces te begeleiden van de installatie en online integratie van elk station tot het volgen en (automatisch) factureren van alle laadsessies. Het aanbod bestaat uit commerciële laadstations en (ultra)snelladers, laadbeheersoftware en apps, en daarnaast biedt EVBox ook een uitgebreide service voor preventief onderhoud en verlengde garanties. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om EVBox Group te nomineren in de categorie Duurzaamheid & MVO.

Om de overstap te maken naar elektrisch rijden is er niet alleen een elektrische auto en een laadpaal nodig. De EV-infrastructuur bestaat uit veel meer onderdelen dan dat. EVBox Group biedt niet alleen oplossingen op het gebied van hardware, maar ook van software en services. Hierdoor zijn de laadoplossingen van EVBox Group alles-in-één en hoeven klanten niet verder te kijken dan EVBox Group om een volledige infrastructuur te kunnen bieden.

De spelers in de EV-industrie werken allemaal samen naar het verduurzamen van onze toekomst. EVBox Group draagt zijn steentje bij en heeft al meerdere initiatieven uitgerold: eViolin, DOET, ChargeUp Europe, ELaadNL, ACM, EVRoaming Foundation en OneTreePlanted. Bij deze laatste draait het om ieders verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom plant EVBox Group een boom voor ieder laadpunt dat het verkoopt. Bomen reinigen de lucht die we inademen, filteren het water dat we drinken en huisvesten meer dan 80 procent van 's werelds terrestrische biodiversiteit. In samenwerking met OneTreePlanted heeft EVBox Group sinds 2019 al meer dan 125.000 bomen geplant.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-18T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.