Konftel scoort met Climate Neutral Certified

Computable Awards 2021, categorie Duurzaamheid & MVO

Klimaat

Als fabrikant van vergaderoplossingen bouwt Konftel verder aan zijn CO2-neutrale status, zodat klanten voor een groenere koers kunnen kiezen. Zijn status Climate Neutral Certified betekent dat klanten die voor conferentieapparatuur van Konftel kiezen, beginnen met een CO2-voetafdruk van nul. Dit beschermt het klimaat op een verantwoorde manier, bijvoorbeeld door op grote schaal zakenreizen te vervangen door online vergaderingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Konftel te nomineren in de categorie Duurzaamheid & MVO.

Climate Neutral Certified is een nieuwe betrouwbare standaard, opgericht door de non-profit organisatie Climate Neutral. Konftel heeft deze certificering behaald door meting van emissie emissie van broeikasgassen in 2019, door te investeren in CO2-vriendelijke maatregelen ter compensatie van de ecologische voetafdruk en door de uitvoering van plannen om de uitstoot in dit jaar en de komende jaren te verminderen.

De hardware die nodig is om het op afstand werken mogelijk te maken hoeft geen belasting op het milieu te zijn. Konftel biedt vergadertechnologie aan die de klimaatcrisis niet verergert. De producten voor hybride samenwerken helpen bedrijven over de hele wereld om hun reizen en emissies te verminderen. Maar Konftel gaat verder. De status Climate Neutral betekent dat klanten bij de keuze van Konftel-producten beginnen met een CO2-voetafdruk van nul. Dat helpt om het algehele klimaat wereldwijd te verbeteren. Konftel compenseert emissies van broeikasgassen en neemt maatregelen om die emissies in de toekomst verder te reduceren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Computable.nl over Konftel

Hele bedrijfsdossier van Konftel

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-18T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.