Nominatie voor Talent Enable-app

Computable Awards 2021, categorie Duurzaamheid & MVO

applicatieontwikkeling

OutSystems-partner Transfer Solutions ontwikkelde binnen drie weken belangeloos de Talent Enable-app voor de stichting Everyday Heroes. De stichting maakt werk mogelijk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door het bekostigen van de laatste stap naar een baan. De applicatie digitaliseert verschillende processen op het vlak van administratie, communicatie en rapportage. Dit zorgt er onder andere voor dat de stichting Everyday Heroes meer Power Certificaten, gelden waarmee de laatste stap naar werk wordt bekostigd, kan verwerken en daarmee meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan kan helpen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om de Talent Enable-app voor stichting Everyday Heroes te nomineren in de categorie Duurzaamheid & MVO.

Transfer Solutions ontwikkelde de applicatie met behulp van het moderne applicatie-ontwikkelplatform van OutSystems. De app integreert met bestaande systemen zoals Exact, Mollie en Carerix. Met behulp van de applicatie is Everyday Heroes beter in staat de inkomende en uitgaande certificaatgelden en de aangevraagde en toegekende bestedingen in kaart te brengen. Tevens optimaliseert de applicatie het aanvraagproces, waarmee meer talenten die nu buitenspel staan aan een baan geholpen worden. Tenslotte verbetert de applicatie het facturatieproces door een koppeling met het Mollie-betaalsysteem en het Exact-boekhoudpakket. Op termijn wordt op basis van machine learning data geïnterpreteerd, worden trends geanalyseerd en wordt terugkoppeling gegeven aan betrokken partijen. Hiermee is Everyday Heroes in staat beter in te spelen op de vraagstukken van certificaathouders en meer mensen een kans te bieden op de arbeidsmarkt.

Elke organisatie heeft belang bij solide software en kan daar door de komst van moderne applicatie-ontwikkelplatformen in no-time werk van maken. Dat is ook terug te zien in dit vrijwillige initiatief. Transfer Solutions heeft binnen enkele maanden twee developers opgeleid. Zij zijn nu in staat om in enkele weken een volwaardige applicatie te bouwen die is geïntegreerd met bestaande systemen. Met de app kan Everyday Heroes beter doen waarvoor ze opgericht is: talent een kans bieden. Dit platform maakte dit mogelijk.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-18T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.