Inge Bryan (NCC Europe/Fox-IT) scoort nominatie

Computable Awards 2021, categorie CxO

Inge Bryan

NCC Group heeft Inge Bryan benoemd tot managing director voor de activiteiten van het bedrijf op het Europese vasteland, waaronder Fox-IT en het voormalige Fort Consult (Denemarken). Haar aanstelling is ingegaan op 1 januari 2021. Bryan is ook lid van het Group Executive Committee van NCC Group. Bryan was lid van het cybersecurity executiveteam van Deloitte Risk Advisory, dat de vitale infrastructuur van Nederland – inclusief de centrale overheid – beveiligt. Die lange staat van dienst in cybersecurity verdient volgens de algemene jury van de Computable Awards 2021 een nominatie in de categorie CxO.

Voordat Bryan Bij NCC Europe/Fox-IT begon en actief was geweest bij Deloitte Risk Advisory vervulde zij diverse andere functies op het gebied van cyber en security, onder andere bij de Nationale Politie en bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Ook was ze Ambassaderaad Justitie en Veiligheid bij de Nederlandse ambassade in Parijs. In 2019 is Bryan door tijdschrift ‘Opzij’ opgenomen in de top 100 van meest invloedrijke vrouwen van ons land en in datzelfde jaar was zij ook een van de Nederlandse InspiringFifty: de lijst van 50 ‘Topvrouwen in Tech’.

Bij NCC Group hebben ze in ieder geval een cybersecuritytopper in huis gehaald, want Bryan brengt een schat aan cyber- en veiligheidservaring mee en is zich als geen ander bewust van de cruciale rol die cyberbeveiliging speelt bij het beschermen van onze samenleving. NCC Group heeft ambitieuze groeiplannen voor de activiteiten in Europa en één van de opdrachten die Bryan meekrijgt is om die groeiplannen gestalte te geven bij NCC Europe.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-29T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.