Karen van Diepen (HCS Company) scoort nominatie

Computable Awards 2021, categorie CxO

Karen van Diepen

Karen van Diepen

HCS Company heeft Karen van Diepen benoemd als nieuwe directeur. Van Diepen is al enige tijd lid van het managementteam, waarbij zij als senior accountmanager al een drijvende kracht was in diverse projecten en een belangrijke spil in relatiebeheer. In haar nieuwe rol wil ze meer focus leggen in de dienstverlening en de ontwikkeling van en binding met medewerkers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Karen van Diepen te nomineren in de categorie CxO.

Van Diepen maakte al 2,5 onderdeel uit van HCS voordat zij de nieuwe directeur werd. Daarvoor was ze al bijna zeven jaar werkzaam bij Peak-IT. De missie van HCS om klanten te ondersteunen om succesvol te zijn zet zij voort. Wel belandt HCS Company met Van Diepen in de volgende fase van het bedrijf, waarbij de focus ligt op verdere groei. Hiervoor wordt de dienstverlening verder aangescherpt. HCS Company richt zich op de specialisaties technisch applicatiebeheer, site reliability engineering, automation en containerisation.

Van Diepen gaat dus meer focus aanbrengen op de dienstverlening. Dit doet ze mede doordat innovatieve open source zich steeds sneller ontwikkelt. Zo speelt containerisatie een belangrijke rol om klanten van HCS Company te helpen hun it-omgeving te moderniseren. HCS werkt hiervoor onder andere samen met partners als Red Hat, IBM, Elastic en Microsoft. Door de snelle groei van HCS Company de afgelopen jaren is het bedrijf in een nieuwe organisatiefase terecht gekomen, waarbij meer de focus komt te liggen op de interne organisatie.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-29T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.