Jeannine Peek (Capgemini/Topsector ICT) scoort nominatie

Computable Awards 2021, categorie CxO

Jeannine Peek

Jeannine Peek

Jeannine Peek heeft tien jaar Dell Nederland geleid en is in mei 2021 in dienst getreden bij Capgemini als algemeen directeur van de Nederlandse organisatie. Peek was tussen 2015 en 2018 voorzitter van NLDigital (destijds Nederland ICT). Daar is zij nu nog actief als lid van het algemeen bestuur. Ook vertegenwoordigt zij de ict-markt bij de overheid en is zij boegbeeld Topsector ICT bij het team Dutch digital delta. Haar lange staat van dienst is voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Jeannine Peek te nomineren in de categorie CxO.

Tot begin dit jaar was Jeannine Peek managing director van Dell Technologies in Nederland. Hieraan voorafgaand heeft zij in de afgelopen negen jaar diverse rollen binnen Dell vervuld, onder meer als regional vice president en general manager voor Dell Technologies in West-Europa. Naast haar rol als managing director was Peek van 2015 tot 2018 voorzitter van Nederland ICT (dat tegenwoordig NLdigital heet), de belangenvereniging van de Nederlandse digitale sector, waarvoor zij nog steeds actief is als lid van het algemeen bestuur. Zij is een ervaren bestuurder, lid van diverse raden van toezicht. Daarnaast is zij een actieve ambassadeur van de Universiteit van Twente, waar zij haar opleiding technische bedrijfskunde voltooide. In maart 2020 werd Peek benoemd tot Boegbeeld ICT, als leider van de Topsector ICT in Nederland.

Capgemini ziet in Jeannine Peek een ervaren en getalenteerde leider. Haar opdracht wordt om het groeimomentum van Capgemini Nederland verder uit te bouwen. Zij rapporteert aan Michael Schulte, ceo van Capgemini’s Noord-Europese Strategic Business Unit en lid van de Group Executive Board. Peek gaat samen met het senior leadership team proberen om Capgemini in Nederland te laten groeien.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-29T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.