Proofpoint scoort met mensgerichte aanpak

Computable Awards 2022, categorie Cyber Resilience

Dit artikel delen:

In 2021 versterkte Proofpoint zijn portfolio met meerdere nieuwe innovaties, waaronder een cloud native-oplossing die enterprise dlp, insider threat management, CASB, zero trust, remote browser isolation en webbeveiliging combineert. Het bedrijf presenteerde ook een nieuw schaalbaar ai-platform, NexusAI for Compliance, om organisaties te helpen compliance te stroomlijnen met behulp van machine learning. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Proofpoint te nomineren in de categorie Cyber Resilience.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Cyber Resilience van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
30 (Bedrijfsactiviteiten)
28 (Strategie)
15 (Stakeholders)
27 (Kwetsbaarheden)

Eindcijfer Proofpoint: 7,43

Meer dan 85 procent van de datalekken ontstaat door menselijk falen. De beveiligings- en compliance-oplossingen van Proofpoint beschermen tegen ransomware, business e-mail compromise, bedreigingen voor de supply chain en dataverlies op het gebied van cloud, endpoint, web en e-mail. Het mensgerichte platform van Proofpoint biedt een geïntegreerde oplossing voor e-mail, cloud, bewustwordingstraining, impersonatiepreventie en automatische reactie op phishing bedreigingen te stoppen.

Aanvallers richten zich steeds meer op mensen. Daarom is het beschermen van mensen tegen de bedreigingen die op hen gericht zijn de meest effectieve manier om risico’s te verminderen. De mensgerichte aanpak van cyberbeveiliging en compliance van Proofpoint sluit daarbij aan. Proofpoint biedt inzicht in wie de meest aangevallen mensen zijn, hoe ze worden aangevallen en hoe ze effectiever kunnen worden beschermd. Het bedrijf helpt ook om dataverlies als gevolg van nalatige, aangetaste of kwaadwillende gebruikers te voorkomen. Data verliest zichzelf immers niet, er is altijd een gebruiker bij betrokken. Een mensgerichte aanpak kan dus slagen waar eerdere oplossingen faalden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.