Zerto scoort met draaiboek voor worstcasescenario

Computable Awards 2022, categorie Cyber Resilience

Dit artikel delen:
Worst case scenario

Dankzij Zerto is het mogelijk om in de cyber resilience-strategie ook een draaiboek voor het worstcasescenario – het slachtoffer worden van een ransomware-aanval – volledig uit te werken en te testen. Door terug te kunnen vallen op een versie van de data seconden voordat een aanval doel raakte, kan een organisatie snel weer in bedrijf en zijn financiële impact en reputatieschade zo klein mogelijk. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Zerto te nomineren in de categorie Cyber Resilience.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Cyber Resilience van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
30 (Bedrijfsactiviteiten)
28 (Strategie)
15 (Stakeholders)
27 (Kwetsbaarheden)

Eindcijfer Zerto: 6,76

Omdat er gewerkt wordt met één enkel platform, met ingebouwde orchestration, automatisering en analytics, kunnen alle belanghebbenden op alle niveaus zich concentreren op hun taak. De bedrijfstop hoeft zich niet druk te maken, wetende dat de Zerto-oplossing in het geval van een aanval of verstoring de situatie stabiliseert met journal-based recovery, waarmee gegevens gemakkelijk kunnen worden hersteld tot seconden voor de aanval. It-teams kunnen zich concentreren op het draaiende houden en herstellen van it in het geval van een aanval of onderbreking, omdat Zerto’s bijna synchrone replicatie betekent dat er geen werk aan te pas komt: geen gedoe met backupvensters, schema’s, snapshots of agents. Het is een kwestie van instellen en de organisatie heeft permanente bescherming.

Zerto biedt een enterprise-class oplossing die bedrijven in staat stelt om binnen een paar minuten weer in de lucht te zijn, nagenoeg zonder dataverlies. De uitgebreide backupmogelijkheden van het vernieuwde platform, bieden organisaties de mogelijkheid om hun legacy backuptechnologie in te ruilen voor een veerkrachtige it-omgeving. Deze nieuwe strategie beperkt downtime, verstoring en gegevensverlies tot een minimum en helpt bedrijven hun diensten in de lucht en hun klanten tevreden te houden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.