Kenny Cuijpers (devops engineer Bizzomate)

Computable Awards 2022, categorie IT-talent

Kenny Cuijpers

Kenny Cuijpers is devops engineer bij Bizzomate. Mede dankzij Cuijpers is Bizzomate van een reactieve supportafdeling doorgegroeid naar een echte proactieve devops-afdeling. Ook al had Cuijpers toen hij bij ons begon nog niet de technische kennis, hij wist wel zijn andere kwaliteiten direct goed in te zetten. Cuijpers is binnen het ontwikkelteam van Bizzomate altijd op zoek naar hoe hij klanten zo snel en goed mogelijk kan helpen en heeft een uitstekend oog voor hoe kleine problemen snel kunnen worden opgelost met Mendix low-code. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Kenny Cuijpers van Bizzomate te nomineren in de categorie IT-talent.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie IT-talent van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
20 (Verandering)
19 (Effecten)
29 (Uniekheid)
32 (Toekomstpotentieel)

Eindcijfer Kenny Cuijpers (devops engineer Bizzomate): 6,56

Cuijpers heeft een groot organiserend vermogen. Dankzij hem staat zijn afdeling meer in de organisatie dan voorheen. Het was eerst een meer losstaande afdeling. Door processen efficiënter in te richten, heeft de afdeling nu meer tijd voor nieuwe werkzaamheden en betere dienstverlening aan klanten te bieden in plaats van alleen reactief supportwerk. Op een supportafdeling is het vaak hollen of stilstaan. Cuijpers is actief bezig om er voor te zorgen dat de periodes van hollen beter lopen en dat er op de momenten van stilstand ook waardevol werk gedaan kan worden in de projecten of aan interne initiatieven kan worden bijgedragen.

Als devops engineer helpt Cuijpers klanten met bestaande applicaties, verstrekt ze aanvullende informatie of helpt ze als ze kleine wijzigingen willen laten doorvoeren. Dat is voor hem een erg leuke startfunctie bij Bizzomate. Een goede leerplek, want hij ziet veel verschillende vragen van klanten voorbij komen. Cuijpers heeft geen programmeerachtergrond, dus hij is nu goed op mijn plek bij deze afdeling. Maar de ambities van Cuijpers reiken verder. Met het behalen van zijn Advanced Certificate voor Mendix heeft hij alle low-code vaardigheden in huis om een goede Mendix-consultant te worden en mee te draaien in projecten. Dan kan hij complexe problemen voor klanten van Bizzomate oplossen met het low-code platform van Mendix. En hij is ook al bezig met de stap erna: business consultant/service design.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.