Sander de Haas (power platform developer Macaw)

Computable Awards 2022, categorie IT-talent

Sander de Haas

Sander de Haas is power platform developer bij Macaw. Hij neemt bij klanten grote hoeveelheden schaduw-ict weg. In samenwerking met de klant en een business analist staat er soms al in een paar dagen een eerste oplossing waardoor de klant sneller en beter kan werken. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de klant snel feedback kan geven over wat wel en niet werkt. De Haas heeft de drive om met technologie de doelen van de klant te verwezenlijken. Zijn aanpak wordt gekenmerkt door leergierigheid, kritische analyses, grote luistervaardigheid en het maken van een doelgerichte vertaalslag van een probleem of verzoek naar een passende oplossing. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Sander de Haas van Macaw te nomineren in de categorie IT-talent.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie IT-talent van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
20 (Verandering)
19 (Effecten)
29 (Uniekheid)
32 (Toekomstpotentieel)

Eindcijfer Sander de Haas (power platform developer Macaw): 6,42

De Haas is onderdeel van een Center of Excellence voor het Power Platform, waarbij de klant steeds meer waarde ziet in de snelle, kwalitatieve oplossingen die hij daar mede levert. De klantvraag beweegt zich dan ook steeds meer richting het automatiseren van bedrijfskritische processen, een blijk van het vertrouwen dat de klant heeft in van wat er wordt geleverd. De klant stapt af van het eeuwige gebruik van Excel of zelfs Access als oplossing voor alles en kan op deze manier gebruikmaken van verbeterende veiligheid, verbeterde user interface, ondersteunende processen op de achtergrond, etc. Het is een u-vraagt-wij-draaien, maar dan in de meest positieve zin van het woord. In tegenstelling tot de soms meer monolithische oplossingen die bij de klant worden gerealiseerd, levert De Haas volgens Macaw echt heel snel waarde.

Volgens Macaw is De Haas leergierig, altijd op zoek naar het verbeteren van zijn werkwijze, omgeving en eindresultaten. Hij heeft aan een half woord genoeg, staat open voor kritiek en doet wat hij zegt. Als er iets een keer minder loopt, zal hij de eerste zijn die dit opmerkt en ook zelf al aangeven hoe hij dit voortaan wil verbeteren. Hij gaat zelf actief op zoek naar afstemming en heeft weinig aansturing nodig. De Haas is een mens-georiënteerde technisch specialist, die de techniek altijd inzet zodat waarde wordt geleverd. Die zich steeds breder ontwikkelt, in techniek en in soft skills en zich positioneert als een alleskunner. Doordat hij uit zijn comfortzone durft te stappen maakt hij grote sprongen vooruit.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.