Mirko Meyn (systeembeheerder Linden-IT)

Computable Awards 2022, categorie IT-talent

Mirko Meyn

Mirko Meyn is systeembeheerder bij Linden-IT). Ondanks dat hij pas sinds januari 2022 in dienst is bij Linden-IT, heeft hij nu al voor een goed lopende de it-afdeling gezorgd. Ondanks de groei is de it-afdeling een stabiele factor geworden voor alle collega’s. Problemen weet Meyn in no-time op te lossen en daarmee een lach op ieder zijn gezicht te toveren. Naast zijn goede it-vaardigheden is Meyn volgens Linden-IT ook echt een aanwinst op persoonlijk vlak. Zo is hij een creatieve professional die altijd gezellig onder de collega’s is. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Mirko Meyn van Linden-IT te nomineren in de categorie IT-talent.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie IT-talent van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
20 (Verandering)
19 (Effecten)
29 (Uniekheid)
32 (Toekomstpotentieel)

Eindcijfer Mirko Meyn (systeembeheerder Linden-IT): 6,20

Vanaf het moment dat Meyn bij Linden-IT in dienst kwam, werd het duidelijk dat hij van aanpakken houdt. Als je als organisatie binnen zes jaar groeit van nul naar bijna 450 it-professionals en een intern team van twee naar vijftig, dan brengt dat soms wat chaos teweeg. Meyn pakte die redelijk chaotische werkomgeving aan en zorgde voor een gestructureerde en opgeruimde plek om in te werken. Een goed lopende it-afdeling zorgt voor gebruiksgemak bij collega’s. De it-afdeling bij Linden-IT is een stabiele factor binnen de organisatie geworden en staat altijd klaar om te helpen.

Verder is Meyn volgens de inzending toegankelijk en behulpzaam. Hij tovert een lach op het gezicht van alle collega’s en zorgt er altijd voor dat de werkplekken in orde zijn. Ook nieuwe collega’s weet hij op de juiste manier te onboarden. Meyn is creatief en zou deze eigenschap graag nog meer willen benutten in de toekomst. Hij wil graag groeien richting een rol als systeem-/netwerkarchitect waarbij hij dingen echt kan opzetten. Zodoende kan hij meer de nadruk leggen op het creatieve aspect van it; van begin tot eind bezig zijn met de implementatie, ontwikkeling en inrichting.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T11:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.