Hans Canisius (ceo USoft)

Computable Awards 2022, categorie CxO

Hans Canisius

Hans Canisius is ceo van USoft. Onder aanvoering van hem is USoft een nieuwe weg ingeslagen. Canisius heeft bij zijn aantreden begin 2020 de aanzet gegeven voor USoft om zichzelf opnieuw uit te vinden. Met de ambitie om van het bestaande bedrijf opnieuw een snelgroeiend bedrijf te maken met passie en een duidelijk doel. Dit doel is om organisaties te helpen in de volgende stap van digitalisering, namelijk de echt complexe uitdagingen die de kern van de organisatie raken. Dit gebeurt door het potentieel van low-code beschikbaar te maken op dit bedrijfskritische domein van digitaliseren. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Hans Canisius van Usoft te nomineren in de categorie CxO.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie CxO van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
28 (Verandering)
30 (Effecten)
21 (Uniekheid)
21 (Toekomstplannen)

Eindcijfer Hans Canisius (ceo USoft): 6,75

Deze duidelijke en onderscheidende positionering, die onder leiding van Canisius vorm en inhoud heeft gekregen, wordt herkend door klanten en potentiële klanten. Organisaties zien de meerwaarde en het belang in van de inzet van low-code voor core systemen, juist vanuit een sterke focus op bedrijfsregels. Canisius combineert hierbij strategisch inzicht, visie en pragmatiek en weet zo bij medewerkers, klanten en partners altijd de juiste snaar te raken. Hij heeft ervoor gezorgd dat het hele bedrijf een agile manier van werken heeft omarmd. Dit heeft onder meer geresulteerd in het nog efficiënter kunnen opschalen in productontwikkeling.

Canisius heeft technische kennis en vaardigheden maar is ook sterk als ondernemer. Hij heeft de organisatie veel meer doel en richting gegeven en dat geeft continu nieuwe energie. Voor medewerkers, klanten en partners. Ten slotte heeft Canisius een duidelijke visie, waarin it-leveranciers een belangrijke rol spelen in de grote thema’s die spelen in de samenleving. Canisius zal niet aarzelen zich hierover uit te spreken en dat is volgens de inzending tekenend voor deze captain of industry.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.