Isabel Moll (vice president en general manager Dell Technologies Nederland)

Computable Awards 2022, categorie CxO

Sinds 1 augustus 2021 is Isabel Moll vice president en general manager bij Dell Technologies Nederland. Ze kwam binnen in een periode waarin het personeel net naar kantoor mocht, om vervolgens al snel weer huiswaarts te keren. Ze leerde haar collega’s kennen zonder ze fysiek te ontmoeten. Daarnaast moest ze Dell-klanten met hun digitale transformatie helpen in deze uitdagende tijd. Scenario’s vertellen het verhaal van een bedrijf; hoe het werkt, waarom het doet wat het doet en welke rol it daarin speelt. Dat is de go-to-market-strategie die Moll met Dell Technologies Nederland hanteert. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Isabel Moll van Dell Technologies Nederland te nomineren in de categorie CxO.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie CxO van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
28 (Verandering)
30 (Effecten)
21 (Uniekheid)
21 (Toekomstplannen)

Eindcijfer Isabel Moll (vice president en general manager Dell Technologies Nederland): 6,40

Isabel Moll helpt it-afdelingen om het gesprek aan te gaan met de ‘business’. Moll zit daarom liefst met het algemeen management aan tafel. Van klanten, maar ook van partners, aangezien ze partnerships tussen it-aanbieders als sleutel ziet voor het verder helpen van klanten in hun it-transformatie. Zo zijn Dell Technologies en Microsoft al jaren partner van elkaar. Dit is dan vooral op gebieden als de hybride werkplek en omgang met data in hybride- en multi-cloud-omgevingen. Klanten maken hun keuzes op basis van de scenario’s en type workloads die zij hebben met het bijbehorende pakket van eisen en wensen. Dat betekent dat zij graag zien dat betrokken it-bedrijven met elkaar samenwerken om de beste oplossing uit te werken en hen te helpen het steeds groter wordende doolhof van nieuwe, sneller opvolgende mogelijkheden te overzien en keuzes te maken.

Moll ziet dat it-afdelingen het lastig vinden om slimme keuzes te maken die aansluiten op de wensen van het algemeen management. Zij helpt in dit opzicht it’ers allround te maken. Dat doet ze ook via partners. Ze geeft ze kennis en kunde om het gesprek te voeren met de business. Dell Technologies is onderdeel van een ecosysteem met partners. Die helpt Moll het scenario-denken eigen te maken. Sommige doen dat overigens al vanuit zichzelf. Een volgende stap van een partner kan zijn om zich te ontpoppen als managed services provider via de producten en diensten van Dell.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.