Slava Todavchich (co-founder en ceo Moqod)

Computable Awards 2022, categorie CxO

Slava Todavchich

Slava Todavchich is co-founder en ceo van Moqod, een Nederlandse nearshore it-dienstverlener. Hij is geboren en getogen in Oekraïne en woont nog steeds in twee landen. Het hoofdkantoor van Moqod staat in Nederland. Onder leiding van Todavchich heeft Moqod samengewerkt met Uber, McDonald’s, Swisscom en CARU. Recent is het gestart met projecten bij DGN (Hypotheek24) om de integratie van DigiD mogelijk te maken. Daarvoor werd er ook al met Rijkswaterstaat samengewerkt. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Slava Todavchich van Moqod te nomineren in de categorie CxO.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie CxO van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
28 (Verandering)
30 (Effecten)
21 (Uniekheid)
21 (Toekomstplannen)

Eindcijfer Slava Todavchich (co-founder en ceo Moqod): 6,11

Todavchich is een ervaren it-projectmanager met sterke vaardigheden in agile ontwikkeling, communicatie en bedrijfsontwikkeling. Deze ceo is niet alleen een leider, hij is ook een technisch expert. Zo is hij betrokken bij het ontwikkelen van complexe softwareprojecten om bij te blijven met de nieuwste technologie en software. Todavchich’s technologiestack wordt gekenmerkt met Android, iOS, Python en html5.

Bij Moqod hanteert Todavchich een strikte regel; er is geen politiek of religie in de interne communicatie toegestaan. Todavchich zorgt volgens de inzending voor een evenwicht tussen het in veiligheid brengen van medewerkers in Oekraïne en het zo stabiel mogelijk houden van de processen. Bovendien is Todavchich altijd onpartijdig geweest ten aanzien van elke nationaliteit, tegenwoordig zorgt hij ook voor vreedzame en gelijkwaardige verhoudingen tussen Russische en Oekraïense ontwikkelaars. Zijn professionaliteit maakt dat Moqod een bedrijf is waar alleen adequate en ruimdenkende mensen werken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.