Becx Verhuur scoort met verhuurapp

Computable Awards 2022, categorie Partnerproject

Dit artikel delen:

ddots, specialist in Mendix-oplossingen die aansluiten op Afas, is door Becx Verhuur geselecteerd voor de bouw en integratie van een applicatie om het verhuurproces voor opleggers, (terminal)trekkers en meeneemheftruck te optimaliseren. Dankzij de samenwerking met ddots beschikte Becx Verhuur binnen acht weken over een verhuurapp die is gekoppeld aan het erp van Afas en het werkplaatspakket. Dankzij de koppeling van de systemen en de dashboards in de nieuwe app, is essentiële informatie altijd beschikbaar en profiteren Becx en zijn klanten van meer snelheid en transparantie in het verhuurproces. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Becx Verhuur, ddots, Mendix en Afas Software te nomineren in de categorie Partnerproject.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Partnerproject van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
29 (Complexiteit/risico’s)
25 (Toegevoegde waarde)
17 (Originaliteit/innovatieve kracht)
29 (Rol leverancier)

Eindcijfer Verhuurapp (Becx Verhuur, ddots, Mendix en Afas Software): 6,18

Becx zocht een goede oplossing om het bestaande verhuursysteem te vervangen. Betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en beschikbaarheid via de cloud waren daarbij belangrijke eisen. Ook was een koppeling met het erp-systeem van Afas essentieel zodat de systemen elkaar kunnen versterken. Omdat de standaard systemen dit niet konden bieden besloot Becx met ddots een oplossing te bouwen op basis van low code-technologie van Mendix. De verhuurapp werd in slechts acht weken gebouwd. ddots zorgde voor de juiste koppelingen met Afas en het werkplaatspakket van Becx, een andere maatwerkoplossing. Alle systemen kunnen informatie bij elkaar ophalen en er is veel meer transparantie, zowel voor Becx als de klanten.

Alle basisdata zijn geborgd in Afas. Daarbij kan Becx nu ook de facturatie van de verhuur via het erp laten lopen. De informatie wordt automatisch vanuit de verhuurapp gedeeld waarmee Becx veel beter gebruikmaakt van de kracht van Afas. Voor de verhuurafdeling en administratie bespaart de app bovendien veel tijd. Het administratieve proces rond een schade kan nu in slechts de helft van de tijd worden afgehandeld. Verder leveren de dashboards in de verhuurapp belangrijke inzichten waarmee beter gestuurd kan worden op kpi’s.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-01T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.