Ahmed Shafik (NN Group)

Ahmed Shafik

Ahmed Shafik, Manager CIO Group Services bij Nationale-Nederlanden (NN) heeft zich bewezen als een drijvende kracht achter het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit binnen de digitale technologie sector. Met zijn leiderschap in het domein Group Service Reporting and Finance Operations, houdt Ahmed toezicht op meerdere applicaties en teams die gericht zijn op het ondersteunen van HR en financiële functies.

Wat Ahmed onderscheidt als leider is zijn buitengewone vermogen om de complexiteit van mensen, processen en technologie te doorgronden. Hij creëert een omgeving die vrijheid en vertrouwen bevordert, biedt ondersteuning waar nodig en behoudt tegelijkertijd algemene verantwoordelijkheid. Het zijn echter niet alleen zijn woorden die het verschil maken. Ahmed vertaalt zijn inzet voor diversiteit actief in daden door een managementteam te ontwikkelen dat diversiteit omarmt, inclusief individuen met uiteenlopende culturele achtergronden. Hij neemt ook een proactieve benadering in het versterken van vrouwen, waarbij hij actief hun loopbaanontwikkeling ondersteunt.

Achmed is een inspirator. Hij heeft er echt plezier in om anderen verder te helpen in hun loopbaan. Zijn management team bestaat uit 7 personen waarvan 5 vrouwen met diverse culturele en religieuze achtergronden. Hij behandelt iedereen met het zelfde respect en dezelfde openheid en commitment. Hij praat niet over inclusiviteit en diversiteit vanuit een management perspectief, of omdat hij bepaalde targets moet halen. Hij brengt het tot uitvoering omdat hij er zelf in gelooft.

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-07-02T11:58:00.000Z Redactie RightBrains


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.