Carrie Carrasco Cordero (Red Hat)

Carrie Carrasco Cordero

Carrie Carrasco Cordero, de Director of Solutions Architects bij Red Hat, vervult een cruciale rol als leider binnen de organisatie op het gebied van digitalisering en technologie. Ze fungeert als rolmodel voor inclusie, diversiteit en openheid, met name voor solution architects binnen Red Hat in Nederland en de Scandinavische landen.

Carrie's nominatie als digitaal leider komt voort uit haar inzet voor het bevorderen van openheid, inclusie en diversiteit binnen haar teams. Ze geeft het goede voorbeeld en inspireert haar teamleden om deze principes toe te passen in hun dagelijkse werk. Opmerkelijk is haar actieve betrokkenheid van vrouwen bij de digitale transformatie.

Wat Carrie als leider onderscheidt, zijn haar uitzonderlijke waarden en gedrag, waarbij ze een balans vindt tussen masculiene en feminiene vaardigheden. Haar intentie, ervaring en vastberadenheid maken haar meer dan bijzonder; ze dient als een ware inspiratiebron voor zowel vrouwelijk als mannelijk talent. Carrie heeft de intentie het beste in mensen naar boven te halen, waarbij ze de nadruk legt op talentontwikkeling en tegelijkertijd het belang van prestaties erkent. Passie en prestatie zitten in haar DNA verweven.

De impact van Carrie op genderdiversiteit binnen het bedrijf is diepgaand. Ze beïnvloedt directeuren en managementteams van grote profit- en non-profitorganisaties en stimuleert inclusiviteit en diversiteit in de zoektocht naar digitale transformatie. Haar inspanningen reiken verder dan Red Hat, aangezien ze lezingen geeft, zoals bij Nijenrode, en treedt buiten haar comfortzone door open leiderschap webinars te organiseren en workshops te geven over dit onderwerp.

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-07-02T11:58:00.000Z Redactie RightBrains


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.