Genomineerde ICT-recruiters van het jaar 2010

Kelly Services, Haselhoff Groep, Ebbinge & Company, Rave Cruitment en YER zijn genomineerd voor een Computable Award. Zij maken kans op een onderscheiding in de categorie 'Ict-recruiter van het jaar'. Tot 23 september 2010 kan online gestemd worden op de genomineerden.

Welk bedrijf uiteindelijk in de prijzen valt, wordt bekendgemaakt tijdens een awardgala op donderdag 7 oktober.

Kelly Services

Werving- en selectiebureau Kelly Services richt zich op tijdelijk en vast personeel. Wereldwijd verzorgt het bedrijf werk voor zo'n 480.000 mensen. Ook publiceert de recruiter elk jaar de Kelly Global Workforce Index, waarin uiteengezet wordt hoe personeelsleden over hun werk en hun werkplek denken. Dit jaar werden ongeveer 134.000 werknemers uit Europa, Noord-Amerika en Azië ondervraagd.

Haselhoff Groep

Recruitmentbureau Haselhoff Groep richt zich onder meer op ict'ers met een stoornis in het autistisch spectrum. Volgens managing partner Hans Warmerdam willen de meeste gehandicapte ict'ers zich niet onderscheiden van werknemers zonder beperking. Daardoor zou het voor deze groep extra lastig zijn een leuke baan te vinden. Ook wil Haselhoff Groep de werknemers helpen bij het doorgroeien naar andere functies.

Ebbinge & Company

Naast het werven van personeelsleden voor managementfuncties, heeft de starter een belangrijke plaats in de werkzaamheden van Ebbinge & Company. Het bedrijf wil talentvolle academici begeleiden in hun loopbaan en doet dat onder de naam Campus Recruitment. De recruiter geeft aan te willen werken voor bedrijven waar starters hun ict-kennis kunnen ontwikkelen en waar zij kunnen kennismaken met vaardigheden als leidinggeven en strategisch denken.

Rave-Cruitment

Directeur Rob van Elburg van Rave-Cruitment gaat graag verder dan de standaard wervingsmethoden. Jaarlijks organiseert hij het Recruitment Industry Dance Event om werkzoekenden en wervingsmedewerkers met elkaar in contact te brengen. Van Elburg omschrijft het dansfeest als 'een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel om te feesten en visitekaartjes te scoren'. Het evenement in hotel Arena vindt dit jaar voor de vierde keer plaats.

Yer

Werving- en selectiebureau Yer richt zich op hogeropgeleiden: bachelors en masters. Daarnaast levert het bedrijf kandidaten voor de Nationale Denktank, waarvan de leden oplossingen proberen te bedenken voor landelijke maatschappelijke problemen. De recruiter heeft twintig vestigingen verspreid over België, Spanje, Duitsland en de Verenigde Staten.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-21T12:00:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.