Dit zijn de beste softwarelicentiepartners!

Channel Awards 2017, Best Software License Partner of the Year

Channel Awards 2016, winnaar software license partner Insight

Channel Awards 2017, winnaar in de categorie Best Software License Partner of the Year: Insight

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Reseller Awards vijf softwarelicentiepartners genomineerd. Comparex, Infotheek, Insight, Q-TC en Snow Software mogen zich in 2017 de beste software license partners van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Best Software License Partner of the Year:

  • Comparex
  • Infotheek
  • Insight
  • Q-TC
  • Snow Software

Onderbouwingen

  • Comparex

IBM heeft Comparex Nederland benoemd tot Platinum-partner, de hoogste status binnen het IBM-partnerprogramma. IBM reikt de Platinum-status uitsluitend uit aan partners met specifieke certificeringen en competenties hebben verworven. Comparex Nederland beschikt nu over alle certificeringen voor IBM’s softwareproductgroepen. Comparex is recent door zowel de Nationale Politie als Deen Supermarkten als de nieuwe softwarelicentiepartner aangesteld.

  • Infotheek

Infotheek is uitgeroepen tot Microsoft Authorized Refurbisher Partner 2017. Het bedrijf werd geëerd vanwege zijn verkoop en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Deze erkenning wordt door Microsoft toegekend aan partners die ict-apparatuur met bijbehorende softwarediensten opschonen en opnieuw in de markt zetten. Infotheek heeft als enige in Nederland deze status en kreeg deze erkenning inmiddels twee jaar op rij.

  • Insight

Insight is zowel wereldwijd als in Nederland marktleider op het vlak van softwarelicentiebeheer. Afgelopen jaar heeft Insight zijn marktaandeel in Nederland verder versterkt en is de omzet op het gebied van softwarelicentiebeheer flink gestegen. Dit komt mede doordat Insight wereldwijd grote softwarelicentiebeheerklussen is gaan verzorgen, onder andere in de financiële markt. Daarnaast hebben tientallen grote retailers, zakelijke dienstverleners en zorginstellingen hun softwarelicentiebeheer toevertrouwd aan Insight Nederland.

  • Q-TC

Q-TC heeft het afgelopen jaar de omzet van IFS EOI-software verdubbeld. Een gezamenlijk klanttraject van Q-TC en IFS is bij VolkerWessels Telecom. Het bedrijf legde met IFS EOI-software de basis voor een Common Operating Platform, dat zich in eerste instantie richt op de activiteiten op het gebied van service, koper en glasvezel. Met deze cockpit is VolkerWessels Telecom beter in staat om slimmer te werken.

  • Snow Software

Snow Software, specialist in software asset management, heeft Snow Optimizer for SAP uitgebreid. Deze oplossing is ontwikkeld om organisaties over de hele wereld te helpen SAP-licenties te beheren en optimaliseren. De nieuwe release is hoofdzakelijk gericht op verbeteringen voor de detectie van indirect gebruik en risicobeperking. Snow Optimizer for SAP biedt automatisch suggesties voor het licentietype aan de hand van het daadwerkelijke gebruikersgedrag, om zo het volledige SAP-licentiebeheer te optimaliseren.

Terug naar alle genomineerde resellers van de Channel Awards 2017

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-03T09:54:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.