Dit zijn de beste specialized resellers!

Channel Awards 2017, Best Specialized Reseller of the Year

Channel Awards 2016, winnaar specialized reseller Fox-IT

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Specialized Reseller of the Year: Fox-IT

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Reseller Awards vijf gespecialiseerde resellers genomineerd. Cadran Consultancy, Cam IT Solutions, Damovo, ReplaceDirect en Xomnia mogen zich in 2017 de beste specialized resellers van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Specialized Reseller of the Year:

  • Cadran Consultancy
  • Cam IT Solutions
  • Damovo
  • ReplaceDirect
  • Xomnia

Onderbouwingen

  • Cadran Consultancy

Erp-specialist Cadran Consultancy heeft zijn aanbod uitgebreid met Oracle NetSuite ERP. Hiermee kan Cadran iedere groothandel en elk productiebedrijf in de Benelux, zowel in de cloud als on-premise, bedienen met de juiste Oracle-oplossing. Oracle NetSuite biedt een volledige suite met cloud-based financiële-, erp- en omni-channel commerce-software. Cadran is al twintig jaar specialist in erp-systemen voor groothandels en productiebedrijven en levert en ondersteunt met name Oracle JD Edwards en Oracle Cloud.

  • Cam IT Solutions

Cam IT Solutions is in 2017 Innovation Partner van Outsourcing Hub. Cam ondersteunt het selectie- en matchingplatform voor ict-outsourcing op het gebied van platform as a service (PaaS). Zo wordt het informatiemodel van Outsourcing Hub op dit gebied onder de loep genomen en wordt gekeken waar het verder te finetunen is, waar er aanvullingen nodig zijn en waar er eventueel verbeteringen kunnen worden aangebracht. De Innovation Partners spelen een belangrijke rol in het verbeteren van het platform en rouleren op jaarlijkse basis.

  • Damovo

Damovo heeft de Avaya Diamond Partner status behaald. De erkenning volgt op drie eerdere hoge certificeringen van Cisco, Microsoft en Mitel. Damovo is naar eigen zeggen het enige bedrijf in Europa dat beschikt over de hoogste certificeringsniveaus van de vier grootste bedrijven in unified communications. Damovo heeft flink geïnvesteerd om de Avaya Diamond Partner status te behalen. Die investering bestond onder meer uit uitgebreide sales-, presales-, en technische trainingen over het Avaya-technologieportfolio.

  • ReplaceDirect

We gebruiken tegenwoordig ontzettend veel elektronische apparaten. Al deze apparaten zijn gemaakt van schaarse grondstoffen. ReplaceDirect vindt het daarom belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk plezier beleeft aan apparatuur, om zo een einde te maken aan de wegwerpeconomie. ReplaceDirect stelt vervangende onderdelen beschikbaar voor het grote publiek. Wanneer een specifiek onderdeel niet beschikbaar is in enen van de webshops, dan wordt het voor de klant gezocht. ReplaceDirect weet van ieder apparaat welke onderdelen het bevat.

  • Xomnia

Big data-bedrijf Xomnia is door het in Silicon Valley gevestigde Domino Data Lab als eerste partner ter wereld benoemd tot reseller van hun data science-platform. Dit platform helpt data science-teams sneller tot resultaten te komen door hen een centrale werkomgeving te bieden. In dit data lab kunnen ze samenwerken aan code, best practices delen en wordt alle activiteit bijgehouden. Door het samenbrengen van het Domino Data Lab en Xomnia’s diensten ontstaat er een unieke en krachtige propositie in de markt die een boost kan geven aan elke data gedreven ambitie.

Terug naar alle genomineerde resellers van de Channel Awards 2017

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T09:51:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.