Dit zijn de beste trusted advisors!

Channel Awards 2017, Best Trusted Advisor of the Year

Channel Awards 2016, winnaar trusted advisor Insight

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Trusted Advisor of the Year: Insight

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Reseller Awards vijf betrouwbare adviseurs genomineerd. Computacenter, Insight, QNH Consulting, Tectrade en TSV-Groep mogen zich in 2017 de beste trusted advisors van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Trusted Advisor of the Year:

  • Computacenter
  • Insight
  • QNH Consulting
  • Tectrade
  • TSV-Groep

Onderbouwingen

  • Computacenter

Computacenter is benoemd tot Dell EMC Titanium Black Partner. De status valt per februari van dit jaar onder de nieuwe Titanium-groep van het partnerprogramma van Dell EMC. Het is de hoogst haalbare status. Voor dit niveau moeten partners volledig toegewijd zijn aan Dell EMC en moeten zij hun klanten begeleiden om te transformeren in digitale ondernemingen. Als trusted advisor doet Computacenter de benodigde investeringen om van belangrijkste technologiepartners de allerhoogste erkenning te krijgen. Het bedrijf adviseert over it-strategie en implementeert technologie voor productiviteitsverhoging.

  • Insight

Afgelopen jaar heeft Insight een grote transitie doorgemaakt. Waar tot voor kort de ‘Insight-oplossing’ het uitgangspunt was voor onderhandelingen met de klant, is dat sinds vorig jaar altijd primair de uitdaging van de klant. Dat betekent dat de rol van Insight is veranderd van wederverkoper naar strategisch adviseur. In tegenstelling tot menig ander reseller kiest Insight voor een volledig technologie-onafhankelijke rol als trusted advisor. Zo kan het voorkomen dat de klant met een bepaald type software wil werken die in beginsel niet ondersteund wordt door Insight.

  • QNH Consulting

Als trusted adviser ondersteunt QNH Consulting PGGM in zijn datastrategie. PGGM startte met het bedenken van meer data-driven proposities, QNH haakte om hier inhoudelijk vanuit zijn ervaring en kennis op het gebied van data analytics over mee te denken. QNH Consulting is ook door CMIS Group als trusted advisor geselecteerd voor de begeleiding van een ict-migratie naar de cloud en de uitbesteding van ict-beheer. De uitbesteding past in een cloud first-strategie die de financieel dienstverlener doorvoert.

  • Tectrade

Tectrade is door Dell uitgeroepen tot Dell Premier Partner en heeft hiermee de hoogste partnerstatus van Dell bereikt. De Premier Partner-certificering moet jaarlijks worden vernieuwd. Hiervoor dienen meerdere personen binnen Tectrade zowel commerciële als technische trainingen te volgen. Het bedrijf dient ook de juiste cijfers te laten zien om de certificering te kunnen behouden. Premier Partners zijn voor Dell trusted advisors vanwege de juiste kennis en vaardigheden om klanten op het hoogste niveau te kunnen bedienen op gebied van design, inrichting en beheer van hybride it-omgevingen bij bedrijven.

  • TSV-Groep

NEC Enterprise Solutions heeft TSV-Groep geselecteerd voor de verkoop en levering van het NEC Univerge 3C-communicatieplatform in Nederland. TSV-Groep adviseert klanten al ruim 25 jaar over hoe ict ten dienste van de business gesteld kan worden. In een door TSV geïnitieerde campagne worden zowel online als offline de voordelen van samenwerken met behulp van 3C toegelicht. TSV-Groep vertelt hierin dat met behulp van een slimme bedrijfscommunicatie-oplossing kosten te besparen zijn zonder dat hiervoor in eerste instantie een investeringsbudget vrijgemaakt hoeft te worden.

Terug naar alle genomineerde resellers van de Channel Awards 2017
Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-20T16:25:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.