Dit zijn de beste cloud distributors!

Channel Awards 2017, Cloud Distributor of the Year

Channel Awards 2016, winnaar cloud distributor Ingram Micro

Channel Awards 2017, winnaar in de categorie Cloud Distributor of the Year: Ingram Micro

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Distributor Awards vijf op cloud gespecialiseerde distributeurs genomineerd. Also, Arrow ECS, Cloud Distributie, Copaco en Portland mogen zich in 2017 de beste cloud distributors van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Cloud Distributor of the Year:

  • Also
  • Arrow ECS
  • Cloud Distributie
  • Copaco
  • Portland

Onderbouwingen

  • Also

Also is een samenwerking aangegaan met het Deense softwarebedrijf SimplySo voor het distribueren van zijn it-oplossing in Nederland via de Also Cloud Marketplace. SimplySo biedt het mkb een mobiele en social gebruikersinterface voor Microsoft Office 365 en Sharepoint. SimplySo is een datavrije SaaS-interactielaag voor Sharepoint Online. De gebruikersinterface is dankzij de focus op het delen van bestanden en samenwerking even gebruikersvriendelijk als een sociaal netwerk. Channelpartners gebruiken de Also Cloud Marketplace om te bundelen, te verkopen en voor het beheren van cloud-services van de lokale Also Cloud Marketplace.

  • Arrow ECS

Een jaar geleden begon Arrow ECS in Nederland met meerdere nieuwe specialisaties naast de traditionele value add-distributieactiviteiten. ArrowSphere maakt hier onderdeel vanuit. ArrowSphere xSPCentral is een innovatieve online module die managed cloud providers in staat stelt om in een centrale omgeving het maandelijks verbruik van licenties te rapporteren. Een belangrijk kenmerk van de tool is de mogelijkheid om de totale kosten van exploitatie van een bepaalde cloud-dienst voor de eindklant te voorspellen. Daarnaast helpt ArrowSphere xSPCentral organisaties om compliant te zijn.

  • Cloud Distributie

Cloud Distributie is een groothandel voor cloud- en telecomgerelateerde diensten en is zijn portfolio flink aan het uitbreiden. Van hosted 3CX, Unify, Xelion en Mitel tot eigen marges kunnen bepalen en automatisch uit eigen naam kunnen factureren. Het wil lokale ict-dienstverleners zoveel mogelijk keuzevrijheid te bieden. Cloud Distributie levert binnen luttele seconden diverse vanuit de cloud werkende telefoniediensten voor hun eindklanten. Het doet dit tegen het laagste inkooptarieven, namelijk de kostprijs. Op deze manier kan de lokale ict-dienstverlener zich onderscheiden ten opzichte van grote aanbieders in de markt en inspelen op de behoefte van zijn klanten.

  • Copaco

Copaco is zich steeds meer aan het ontwikkelen als een sterke cloud aggregator en service provider. Hoewel de distributie van hard- en software belangrijk blijft voor de distributeur, heeft het in 2011 als eerste distributeur in Nederland een begin gemaakt met zich te ontwikkelen als een leverancier van cloud-services. Met zijn cloud services delivery-platform 2tCloud en specialisten voor ondersteuning biedt Copaco zijn partners een zo breed mogelijk aanbod gestandaardiseerde cloud-diensten om die op een geautomatiseerde manier te verkopen, inclusief alle ondersteuning die daarbij nodig kan zijn. Inmiddels werkt Copaco met ruim 650 partners samen, met als doel deze partners te begeleiden bij en ondersteunen in de ontwikkeling van hun cloud-business.

  • Portland

Portland en IT Glue zijn gaan samenwerken waarbij de distributeur het SaaS-platform van de leverancier aanbiedt aan managed service providers (msp’s). Zij worden hierdoor verder ondersteund bij het optimaliseren van hun interne documentatieprocessen. Portland biedt zijn resellers en msp's al jaren een groot deel van het portfolio in de cloud aan. Zo ontwikkelde de distributeur de Hype Cycle voor msp's. In één overzicht krijgen bedrijven hiermee inzicht in de belangrijkste trends die invloed hebben op hun business. 

Terug naar alle genomineerde distributeurs van de Channel Awards 2017

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-31T15:42:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.