Dit zijn de beste channel challengers!

Channel Awards 2017, Channel Challenger of the Year

Dit artikel delen:

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Channel Challenger of the Year: Dropbox

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Vendor Awards vijf fabrikanten genomineerd die het kanaal aan zich wisten te binden. Cloudian, dean one, Dynamic Integrations, Netgear en Zerto mogen zich in 2017 de beste channel challengers van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Channel Challenger of the Year:

• Cloudian
• dean one
• Dynamic Integrations
• Netgear
• Zerto

Onderbouwingen


• Cloudian

Cloudian, specialist in object storage-systemen voor hybride clouds, verwierf in de afgelopen maanden nieuwe klanten in de regio emea en voegde ADN Distributie en BigTec toe aan zijn netwerk van distributiepartners. De samenwerking met BigTec biedt kansen voor channel partners, zoals de mogelijkheid om hybride cloud-oplossingen te ontwikkelen voor de opslag van petabytes aan data. Ook de samenwerking tussen Lenovo en Cloudian biedt veel perspectief. De appliance van Lenovo met Cloudian-technologie combineert hardware en software defined storage om meer flexibiliteit en eenvoudige schaalbaarheid te bieden.

• dean one

dean one is een zakelijke provider voor vaste en mobiele telefonie en internet. Business partners kunnen met dean one een volledige telefonieoplossing inclusief vast-mobiel integratie in de cloud aanbieden. Met behulp van het verkoop- en bestelsystemen orion kunnen partners de volledige ip-omgeving voor klanten inzichtelijk maken. Via orion kunnen business partners de producten- en diensten van dean one, offeren en bestellen. Dean onepro is gebouwd op Broadsoft, een wereldwijde standaard op het gebied van cloudtelefonie.

• Dynamic Integrations

Dynamic Integrations introduceert SmartDialog, een nieuw ticketsysteem geïntegreerd met de eerste stap naar kunstmatige intelligentie. Daarnaast is het flexibel en toepasbaar voor verschillende business-doeleinden. Het systeem biedt snelle en professionele klantondersteuning vanuit de cloud en geeft de klant de ruimte om zich te ontwikkelen. SmartDiaolog wordt gebruikt als communicatiehub, bestellingssysteem, workflowsysteem en het managen van grote aantallen cv’s. De klant kan SmartDialog continu aanpassen aan zijn veranderende organisatie, onafhankelijk van Dynamic Integrations.

• Netgear

Netgear ziet zichzelf als challenger van merken als HP en Cisco. Dit dankzij de introductie van de ProSAFE M4300 Intelligent Edge Series Stackable Switches met Full PoE+ Provisioning. Met deze productserie biedt Netgear spine/leaf-stacking voor het mkb. Dit is een datacentertechniek waarmee meerdere switches aan elkaar kunnen worden gekoppeld, zowel van core naar edge als van edge naar edge. Hierdoor kan volgens Netgear nu ook het mkb een toekomstbestendig netwerk aanleggen.

• Zerto

Zerto stelt als ‘channel challenger’ zichzelf ten doel om de interne en in de cloud gehoste ict-omgevingen van organisaties 24/7 operationeel te houden. Eind vorig jaar introduceerde het bedrijf de nieuwste versie van de Zerto Virtual Replication, de zogenaamde Enterprise Cloud Edition. Deze nieuwe versie helpt organisaties met het realiseren van hun hybride cloud-strategie door bescherming en herstel te bieden voor alle virtuele machines in elke omgeving, van datacenters op locatie tot publieke clouds.

Terug naar alle genomineerde fabrikanten van de Channel Awards 2017

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-08-31T15:42:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.